De juiste plek voor je titel

Gepubliceerd op 30 apr. 2014

Jong FC Groningen slaagde er net niet in om kampioen te worden van de Beloftencompetitie Divisie A. Toch maakten de Beloften er maandagavond tegen SC Heerenveen een zeer aantrekkelijke wedstrijd van, met een 5-4 overwinning tot gevolg. Trainer Paul Raveneau en doelpuntenmakers Kevin Mennega en

Euroborg

Uit de eerste de beste aanval was het Kevin Mennega die de score openbrak, uit een voorzet van Género Zeefuik. In het verloop van de eerste helft letten we o.a. op Krisztian Adorjan, die wel een aantal goede passes in petto had, maar toch net iets te anoniem meespeelde. In de 41e minuut trof hij echter de paal, uit een door Tom Hiariej opgezette aanval. Een minuut later verdubbelde Kevin Mennega de score (hij strafte knoeiwerk van de Friese keeper af), en het duel leek in de pocket van de Groningers.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin